Hvordan bli en bedre versjon av deg selv

January 5, 2016

 

 

EN GRUPPE BLE TIL

Det var i høst Hege Dokka og jeg bestemte oss for å jobbe sammen om våre egne mål og ønsker. Gruppen #En litt sunnere meg 2016 og "50 dager uten sukker" på Facebook kom til, og over 1200 flotte medlemmer deler nå personlige erfaringer, motiverer og hjelper hverandre fremover. 

 

MINE MÅL

Målet mitt er å gå ned 8 kg på 6 måneder.  Jeg ønsker først og fremst å kutte sukker helt, og trene minst 2 dager i uken, og gå oftere med lillemann til barnehagen. De små skrittene er enklest og begynne med sukkeret er lurest. Sukkerlasten stjeler dagsenergi og gjør oss enda mere avhengig.

 

VEIEN TIL SUKKERFRIHET

Sukkerindustrien er et profittmarked og påvirker oss i stor grad. Det er ikke bare inne i oss selv. Overgangen til sukkerfrihet kan være oppnåelig hvis man virkelig vil. Det å stå sammen og motivere kan styrke flere i riktig retning til bedre helse og et bedre liv!

Å få mer energi er en styrke. Jeg selv blir veldig trett dagen etter et sukkergilde. Sukker er en kortvarig glede. Blir du kvitt sukkerlasten, er mye gjort. Om man ikke akkurat kan påstå at sukkeret er årsaken til mange alvorlige sykdommer og plager, ligger det nok en sannhet der. Kutter man sukkerondet kommer ny energi! Det er ihvertfall en sann påstand!

 

GODE RÅD

En annen ting som henger sammen med vektøkning er lite søvn og stress. Vi er totalt avhengig våre gode hormoner. Forbrenningen skjer om natten når vi hviler i dyp søvn. Så sov godt, da når du langt!

 

Her er eksempler på rådene for deg som ønsker mer energi og evt. gå ned i vekt:

- Kutt alt sukker!

- Spis ofte, men ikke mye

- Sov godt, legg deg tidlig, få 7-8 timer søvn

- Ikke spis for sent

- Morsjoner, gå turer

- Minske stress

- Hør på rolig musikk

- Klarer du ikke alt selv, søk gjerne hjelp hos en alternativ terapeut med god utdannelse. Kostråd, livstilsveileder, akupunktur og fotsoneterapi kan hjelpe søvn, stress og forbrenning, homeopatisk behandling styrker kroppen og immunsystemet ditt.

- Yoga, meditasjon, qigong roer ned og styrker deg.

 

Du som tenker på å bli en litt bedre versjon - håper du når målene dine!

Ha et rikt og Godtnyttår med masse energi og god helse!

Jeg gleder meg til det nye året!

 

Mange gode lykke til klemmer:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 16, 2019