top of page

referanser

Matintoleranse:

Sender en stor takk til Charlotte som har kunnskap, og ser betydningen av matintoleranse test i sin klinikk. Etter testen var det mange matvarer som jeg burde holde meg borte fra. Like mye som en omstillingsprosess med å finne alternativ mat/ næring til mitt kosthold, var (er) det for meg en psykisk øvelse/ omstilling. Det er mange matvarer en daglig bruker som en er glad i (munnen og hodet liker det.) Noen matvarer hadde jeg misstanke om ikke var bra for kroppen min. Gjennom en slik test fikk jeg en konkret liste på produkter jeg bør holde seg borte fra. Dette økte motivasjonen til å legge om ”kursen”. Første tiden var tungt. Jeg ”mistet” matvarer som jeg var så glad i. Hva skulle jeg spise nå? Så kjenner jeg at kroppsfunksjoner blir bedre og viljen vokser til å legge om livsstilen og fokusere på de matvarer som er bra for meg. Når etter 6 måneders kur, kjennskap til matvarers virkning på meg, er det lettere å gjøre beviste valg for kroppen min. Og med dette, HVORDAN JEG VIRKER BEST ! Tusen takk!

Jan Otto Wallevik, Ålvik

Diabetes:

I dag er et 1 år siden jeg la om kostholdet. Etter 15 år med diabetes 2, har jeg plutselig skjønt det. I gjennom 15 år har blodsukker og vekt gått opp og ned. Flink i perioder og så går det rett vest, mest rett vest. De siste 5 år med Insulin kommet opp i topp doser + altfor høyt blodsukker. Formen var veldig dårlig. Legen søkte meg til Diabetsavd. på Ahus. hvor jeg fikk kjempe god hjelp og gode råd om kosthold. Fikk en ny type medisin i tillegg til insulin. Etter kosthold omleggingen har jeg redusert insulin til nesten null. Likevel var energien helt på bånn. Homopat og Akupunktør Charlotte Torgersen på Alfaklinikken i Lierbyen tipset meg om jucing , så jeg begynte og lage egen juice av grønnsaker. Kjøpte meg Juciemaskin i slutten av Juni, og midt i Juli klatret jeg opp og vasket kjøkkenet rundt! Det hadde jeg ikke orket og tenke på en gang. Og jeg har fått masse gode råd og støtte i fra Charlotte på Alfaklinikken i Lierbyen. Nå spiser jeg bare sundt og riktig  i det dagelige. Selvfølgelig en liten utskeielse en gang i blant. Blodsukkeret ligger jevnt hele tide. Jeg har lært meg hvordan jeg kan holde det i sjakk. Kombinasjonen ny medisin, riktig kosthold og jucing har gjort så jeg har blitt 30 kilo lettere og ha med og gjøre.

Karin Nygård, Lørenskog

Fødsel:

Nåler satte i gang min fødsel. Var 10 dager på overtid og føden nektet meg å komme - jeg måtte bare vente. Det viste seg så at jeg nesten ikke hadde fostervann igjen. Babyen kunne dødd! Takk, Alfaklinikken og Charlotte Torgersen!

Ingunn Andersen, Lier

Modnings-akupunktur ved graviditet:

Når jeg var gravid og vi ventet vårt første barn i desember 2013 oppsøkte jeg Charlotte for modnings-akupunktur etter å ha lest om flere jordmødre som anbefalte dette. Jeg startet med behandlingen i uke 36 med et fåtall nåler. Gradvis økte behandlingen på, helt frem til terminuken. Behandlingen i seg selv var et deilig pusterom i hverdagen. Bare det å få ligge i et behagelig rom med rolig musikk og perfekt oppfølging var utrolig godt for kropp og sinn. Fysisk var jeg ikke plaget nevneverdig under graviditeten, men av ulike andre årsaker var det vanskelig for meg å skulle gå på overtid. Modnings-akupunktur var derfor et naturlig valg for å forberede kroppen på det som skulle komme og for å forhåpentligvis slippe overtid. Jeg gikk hele behandlingen gjennom, men dagen før termindatoen, startet riene og fødselen var i gang. Som førstegangsfødende var tankene mange, og man har lite erfaring med hvordan kroppen takler en fødsel. Modnings-akupunktur skal ikke nødvendigvis sette igang fødselen tidligere, men gjøre sitt for at kroppen skal være rustet til oppgaven. Derfor øker behandlingen med antall nåler og hvor disse er plassert ettersom tiden går og man kommer nærmere termin. Fødselen gikk strålende! Til tross for at jeg var førstegangsfødende hadde min kropp en meget god progresjon under hele prosessen og dette til tross for at jeg ved 8 cm åpning ba om epidural. Medisinen satt ikke kroppen ut av spill, eller på noen måte hindret prosessen som bare fortsatte i et jevnt tempo. 9,5 time etter ankomst til sykehuset kom lillemann til verden, helt perfekt! Til og med pressfasen gikk på skinner, og en velskapt gutt uten noe form for trykket hode eller andre fysiske påkjennelser så verden for første gang. Alle kropper er ulike, det er også alle babyer. Jeg er likevel overbevist om at min kropp var godt forberedt gjennom akupunkturen og jeg vil rette en stor takk til Charlotte for strålende oppfølging gjennom hele behandlingsperioden. Neste gang kommer jeg definitivt til å velge det samme igjen. Dette kan anbefales!

Tuva Marie Grimsrud Prøis, Lier

MS:

Har gått til fysioterapeut i mange år, men dette i løpet av 5 behandlinger med massasje, kopping og akupunktur har Charlotte klart å gjøre meg mye bedre i nakke skulder hode og rygg. Tusen takk. Dette er noe alle med forskjellige vondter burde prøve. Hun er dyktig og meget behagelig.

Helt topp behandling mange år med MS har gitt vondt i nakke skulder rygg og hode Charlotte fikset det tusen takk:-))

Trine Elisabeth Ask Mathisen, Lier

Helårs-allergi:

Fra å bruke allergi piller, nesespray og øyedråper hele året - til et liv uten! Økt livskvalitet og energi er resultatet Så takk til deg Charlotte!

Marianne Leet, Lier

Hodepine/migrene:

Fantastisk behandling som flere bør unne seg! Nydeliggodtvondt for kropp og sjel! Med gode Charlotte.

Maria, Lier

 

Anbefales varmt!!! Charlotte er en kunnskapsrik, empatisk, beroligende og dyktig dame med et herlig humør. Hun er meget dyktig på de prøvde tilbudene; akupunktur, kopping, fotsone og massasje.. og kommer med gode råd ang kosthold og vitaminer.. så hun ser helheten hos sine pasienter. Noe jeg aldri før har opplevd hos en behandler.. Hun kan varmt anbefales og har vært en "reddende engel" mer enn 1 gang for meg!!

Heidi Delbech, Lier

Allergiplager:

Jeg har hvert plaget med allergi av div. slag i mange år og de siste årene hyperalergisk mot jordbær. Etter noen behandlinger hos kjære Charlotte kan jeg nå spise litt jordbær og reagerer heller ikke på at andre spiser det i samme rom som meg.....så fornøyd og kan anbefale dette på det varmeste .

Tove Larsen, Lier

Jeg var pasient hos Charlotte i flere år, og hennes omsorg og kunnskap var et vendepunkt i mitt liv. Tusen takk for alt du har betydd for meg, Charlotte. <3

Ildigo, Lørenskog

Har prøvd fotsoneterapi og akupunktur. Kan anbefales. Behandler Charlotte er meget hyggelig. Gode priser på behandling.

Heidi Larsen, Lier

https://www.lierposten.no/nyheter/nyheter/nytt-liv-med-naler/s/2-2.1767-1.7982930

https://www.svelviksposten.no/starter-helt-nytt-tilbud-i-sentrum-liker-ikke-ordet-alternativ/s/5-74-112131?access=granted

bottom of page