top of page
  • Forfatterens bildeCharlotte Torgersen

Bruk skogen og naturen

Jeg er så priviligert som har turstier rett bak huset. Stiene her er brede, åpne og oversiktlig med furu, lyng og bær. Kyststiene er lyse og fjorden skimtes i det fjerne. Her tenkes det, grubles og skapes nye ideer. Man føler seg alltid bedre etter en luftetur i skogen.


Ut på tur aldri sur

Familien har vært mye på tur i skogen helt siden vi var små,. Der satte vi pris på roen, naturen og kosen. Turnista med kakao var alltid med, og kanskje bålbrenning og pølser på vinteren. Tror det er viktig at man lærer å bli glad i det vi har her, og det er jo helt gratis. De gode minnene her tar man med seg i voksen alder.


Gratis mosjon og velvære

Det er godt å være ute, få lys, mosjon og ikke minst de fine impulsene av årstider, få frisk luft og kanskje plukke noen bær. Vi trenger inntrykkene. - Se utover, se rundt deg, lytt til lydene, kjenn på trærne!

Nå i disse tider med mye stillesitting og databruk er det viktig å ta pauser og bevege seg. Barn trenger det sårt, de kan også få muskelplager.


Den gode turpraten

Jeg har vært terapeut i snart 30 år. Etter litt erfaring har jeg kanskje noe gode helseråd å dele? Kanskje det blir en tur med nye muligheter..?

Hvis du tenker at dette kan være noe for deg, så ta gjerne kontakt så finner vi en turdag. Jeg tar med termosen og noe annet godt. Turen trenger ikke være så lang. Det å være ute er viktigst :-)Vennlig hilsen

Charlotte Torgersen

Homeopat NAN, Akupunktør MAF,

Kostveileder, Fotsoneteraput, Massør


@Alfaklinikken

Behandling i Lierskogen og Svelvik


Tlf. 908 29 415


..........................................................................


31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page